Donosimo pregled najvećih brzina i najboljih sektora na VN Bahraina u kojoj su dva Mercedesova vozača odvozila najbrže krugove, a McLarenovi vozači bili su drugi i treći najbrži kroz drugi sektor staze Bahrain International Circuit.

Dosad ste mogli pročitati koji su najbrži krugovi odvoženi na VN Bahraina, koji bi bili idealni krugovi da su vozači spojili svoje najbolje sektore u utrci, a sad donosimo i analizu najboljih odvoženih sektora u utrci kao i najvećih postignutih brzina.

NAJBOLJA VREMENA PO SEKTORIMA

Hamilton je najbrži u prvom i posljednjem sektoru, ali podatak koji iskače jest brzina McLarenovih vozača Alonsa i Vandoornea u drugom sektoru.

U drugom sektoru, koji traje uvjerljivo najduže od tri sektora staze u Bahrainu, vozači moraju proći čak osam zavoja (u prvom sektoru su četiri zavoja, a u trećem samo tri). Taj sektor je očito najviše odgovarao McLarenu koji su u tom dijelu staze bili brži od svih osim Vettela u Ferrariju.

Bahrain GP F1 2018 race best sector times

NAJVEĆE BRZINE

Grosjean je uz pomoć DRS-a i zavjetrine (kao i većina vozača koja se tijekom utrke našla u nekoj borbi) postigao najveću brzinu od 340.0 km/h, 4.5 km/h ispred drugoga najbržeg bolida (Sainzov Renault), a nakon Ferrarijevog i Renaultovog motora slijed pet Mercedesovih motora.

Na startno ciljnoj crti uvjerljivo najbrži bio je Hamilton (305.6 km/h), Bottas je bio najbrži na kraju prvoga sektora (peti zavoj), a Ocon na kraju drugoga sektora (kočenje za 13. zavoj).

Bahrain GP F1 2018 race maximum top speeds speed trap

MAPA STAZE BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT

Bahrain GP F1 2018 Circuit map new 100m extended DRS zone Photo FIA

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

2 Komentari na "VN Bahraina 2018.: Pregled najboljih sektora i najvećih brzina"

Sortiraj od:   najnovijeg | najstarijeg | s najviše glasova
west
Pretplatnik

Najbolji ste portal , ovi drugi vam nisu ni do koljena!!!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Silverstone 2018. – Vettel izjednačio Prosta, sudar Hamiltona i Raikkonena

Sebastian Vettel je na današnji dan 2018. povećao je prednost u poretku vozača četvrtom po…