MAXF1 Klub vodi vas na 15. utrku ovogodišnjeg prvenstva Formule 1, VN Italije u Monzi koja se održava 6. rujna i gdje je tradicionalno prisutno puno navijača s ovih prostora.

Nakon što je osnovan MAXF1 Klub, prvi klub ljubitelja Formule 1 koji ujedno okuplja i ljubitelje biciklizma, MAXF1 2018. je godine vodio svoje članove na VN Mađarske, prošle godine bili smo na VN Austrije, a ove godine na red je došla i legendarna Monza.

Izlet će biti dvodnevni, s jednim noćenjem u hotelu s četiri zvjezdice s doručkom smještenim oko pola sata vožnje od staze.

Polazak će biti u subotu 5.9. oko 00:00 iz Novog Zagreba, predviđeni dolazak na stazu Monza oko 9 sati nakon čega slijedi praćenje 3. slobodnog treninga (12:00-13:00 h) i kvalifikacija (15:00-16:00 h).

Slijedi dolazak u hotel oko 18 sati, a polazak na stazu planiran je u nedjelju ujutro oko 10 sati kako bismo gledali utrku koja počinje u 15:10. Polazak prema Zagrebu u kasnim poslijepodnevnim satima i dolazak u Zagreb u ranojutarnjim satima.

Cijena aranžmana

Cijena aranžmana bez karti je 1550 kn, a uključuje:

Prijevoz od Zagreba do Monze te sve relacije smještaj – staza i smještaj u hotelu s četiri zvjezdice s doručkom.

Kako bismo Vas mogli voditi na putovanje, morate biti član MAXF1 Kluba.

Cijene karata

Cijene karata za VN Italije kreću od 100 eura za stajanje (cijeli vikend) nadalje, a možete ih pronaći na nekoliko mjesta:

Karte za djecu do 12 godina starosti su besplatne za stajanje (General Admission).

Karte za djecu do 12 godina za tribine koštaju otprilike 50% iznosa cijene karti za odrasle, ovisno o tribini.

Osim najpovoljnije General Admission karte (stajanje) koja košta oko 100 eura za cijeli vikend, izdvojili bismo Prima Variante 8BRoggia 10, Alta Velocita 6A i Ascari 12 karte koja koštaju oko 250 eura za cijeli vikend. Vodstvo Kluba ide na tribinu Alta Velocita 6A, ali Vi, naravno, možete ići na koju god tribinu želite (ili na stajanje).

Ovisno o odabranoj stranici za kupnju karata, plaća se i dostava karata, ovisno o odabranoj stranici i broju karata.

Kako izgleda pogled s pojedinog mjesta na stazi možete provjeriti OVDJE (službena F1 stranica, kliknuti 3D ikonu ispod imena karte).

Garantirani polazak

MAXF1 Vam garantira polazak tako da možete bez straha uplatiti aranžman i cijenu za karte (ili ih kupiti sami) – mi s te strane preuzimamo rizik rezervacijom autobusa i smještaja, ali vjerujemo da će nas se skupiti dovoljno kao i prošle dvije godine i da ćemo se zabaviti na stazi i izvan nje. Kako biste putovali s MAXF1 Klubom, morate biti član Kluba.

Kako se prijaviti?

Svoje ime i prezime, kao i imena i prezimena osoba koje putuju s vama, pošaljite na mail maxf1@maxf1.net. U mailu naglasite želite li da Vam Klub kupi kartu (i koju) ili ćete to učiniti sami.

Nakon što nam se javite s potrebnim podacima, dobit ćete račun sa svim podacima za uplatu.

Broj prijavljenih ograničen je na 25 stoga požurite s prijavama!

Kako se učlaniti u Klub?

Potrebne podatke poslati na mail maxf1@maxf1.net ili Facebook stranicu MAXF1. Godišnja članarina iznosi 50 kn, a članska iskaznica košta 20 kn. Ako ste već član Kluba, plaćate samo članarinu za tekuću godinu 2020.

Potrebni podaci

  • Ime i prezime
  • OIB
  • Datum i godina rođenja
  • Adresa
  • e-mail

Smješaj

Hotel u kojem smo smješteni ima četiri zvjezdice, a rezervirali smo devet dvokrevetnih soba s odvojenim krevetima i tri trokrevetne sobe (bračni krevet + pojedinačni krevet).

Prilikom prijave možete naglasiti želite li dvokrevetnu ili trokrevetnu sobu, ovisno o broju ljudi s kojima se prijavljujete, a ako se prijavljujete sami smjestit ćemo Vas s nekim od članova Kluba koji su se također sami prijavili.    

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još iz Klub

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

VN 70. obljetnice – Verstappen pobijedio Mercedese, Hamilton izjednačio Schumachera

Max Verstappen ostvario je prvu pobjedu ove sezone i prvu Red Bullovu na Silverstoneu nako…