MAXF1 Klub vodi vas na dvanaestu utrku ovogodišnjeg prvenstva Formule 1, VN Mađarske na Hungaroringu gdje je tradicionalno prisutno puno navijača s ovih prostora.

Nakon što je osnovan MAXF1 Klub, prvi klub ljubitelja Formule 1 koji ujedno okuplja i ljubitelje biciklizma, MAXF1 organizira i prvo zajedničko putovanje na F1 utrku.

Izlet će biti dvodnevni, s jednim noćenjem u luksuznoj vili koja se nalazi 8,6 kilometara od staze Hungaroring i 1,1 km od centra Budimpešte.

Polazak će biti u subotu u 06:00 ujutro iz Zagreba, predviđeni dolazak na stazu Hungaroring oko 11 sati nakon čega slijedi 3. slobodni trening (12-13h) i kvalifikacije (15-16h).

Slijedi dolazak u vilu gdje ćemo se smjestiti i opustiti, a navečer postoji mogućnost odlaska u grad ili druženje u vili, ovisno o željama i dogovoru. Polazak na stazu ujutro oko 10 sati na utrku koja počinje u 15:10. Polazak prema Zagrebu u kasnim poslijepodnevnim satima.

Cijena aranžmana

Cijena aranžmana bez karti je 950 kn, a uključuje:

Prijevoz od Zagreba do Budimpešte te sve relacije smještaj – staza te hrana i piće unutar smještaja.

Cijene karata

Cijene karata kreću se od 90 eura za stajanje (cijeli vikend) nadalje, a možete ih pronaći OVDJE (gpticketshop.com)

Karte za djecu mlađu od 14 godina su besplatne, a gpticketshop.com karte šalje UPS službom po cijeni od 15 eura.

Izdvojili bismo SILVER 6 tribinu koja košta 150 eura za cijeli vikend i koja pruža vrlo dobar pogled, a ispred nje se nalazi i video zid koji olakšava praćenje treninga, kvalifikacija i utrke. Vodstvo Kluba vrlo vjerojatno će ići na SILVER5 tribinu, ali Vi naravno možete ići na koju god tribinu želite (ili na stajanje).

Garantirani polazak

Za ovu utrku MAXF1 Vam garantira polazak tako da možete bez straha uplatiti aranžman i cijenu za karte (ili ih kupiti sami) – mi s te strane preuzimamo rizik rezervacijom vile, ali vjerujemo da će nas se skupiti dovoljno i da ćemo popuniti smještaj i dobro se zabaviti na stazi i izvan nje. Trenutno ima više od 10 slobodnih mjesta, ali požurite jer što je utrka bliže veća je šansa da će ljudi brzo popuniti preostala mjesta.

Kako se prijaviti?

Svoje ime i prezime, kao i imena i prezimena osoba koje putuju s vama, pošaljite na mail maxf1@maxf1.net, uplatite potreban iznos (aranžman+karta+UPS dostava karte od 15 eura) i pošaljite potvrdu plaćanja. U mailu naglasite želite li da Vam Klub kupi kartu (i koju) ili ćete to učiniti sami.

Broj prijavljenih ograničen je na 22 stoga požurite s prijavama!

Kako se učlaniti u Klub?

Potrebne podatke poslati na mail maxf1@maxf1.net ili Facebook stranicu MAXF1 te na račun kluba uplatiti 70 kn (50 kn godišnja članarina i 20 kn članska iskaznica).

Uplatu za putovanje i za članstvo u Klubu možete uplatiti u jednoj uplati, ali nemojte zaboraviti poslati sve potrebne podatke na email maxf1@maxf1.net.

Potrebni podaci

  • Ime i prezime
  • OIB
  • Datum i godina rođenja
  • Adresa
  • e-mail

Račun Kluba (Privredna Banka Zagreb)

Primatelj: Biciklistički klub MAXF1

IBAN: HR5823400091110821651

Predmet plaćanja: Putovanje Mađarska

Galerija fotografija smješaja

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još iz Klub

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Hungaroring 2018. – Hamilton uvjerljivi pobjednik, dvostruko postolje za Ferrari

Lewis Hamilton pobjednik je VN Mađarske nakon uvjerljivoga nastupa s pole positiona, a Seb…