Formula 1 od ovoga vikenda kreće s dugoočekivanom uslugom F1 TV Pro koja za nešto više od 400 kuna godišnje gledateljima omogućuje praćenje svih sesija na mobilnim uređajima ili na desktop računalima.

F1 je planirala uvesti F1 TV Pro za VN Australije, ali na kraju su se predomislili i odlučili temeljito istestirati sustav prije puštanja u produkciju.

Korisnici se za 7.99 eura mjesečno ili 58.49 eura godišnje (434 kn) mogu pretplatiti na F1 TV Pro koji je dostupan za desktop računala i mobilne uređaje.

Navijači će od sada moći uživo pratiti svaki F1 vikend i to birajući pogled s bolida svoga omiljenog vozača, a premium usluga F1 TV Pro nudit će jedinstvene detalje koji neće biti dostupni ni na jednoj drugoj platformi.

Putem F1 TV-a moći će se pratiti svi treninzi, kvalifikacije, utrke, kao i medijske konferencije prije i poslije pojedinih sesija. Osim toga korisnici će moći gledati i druge trkaće serije poput Formule 2, GP3 serije i Porsche Supercupa.

F1 TV zasad će biti dostupan u četiri jezika (engleski, francuski, njemački i španjolski), a premium usluga F1 TV Pro, koja će nuditi prijenose uživo, pojavit će se u 58 zemalja svijeta uključujući Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.

Manje skupa usluga, koja neće nuditi prinose uživo, F1 TV Access, nudit će live timing podatke, radio komentare i produljene sažetke, uključujući povijesne snimke. Ova će usluga biti dostupna u gotovo svim zemljama, a za Hrvatsku košta 2.99 eura mjesečno odnosno 26.99 eura godišnje (oko 200 kn).

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

3 Komentari na "VN Španjolske 2018. – F1 TV Pro napokon dostupan za 434 kn godišnje"

Sortiraj od:   najnovijeg | najstarijeg | s najviše glasova
JohnnyP
Pretplatnik

Kaže formula1.com da je 64.99€ a ne 58.49€. Poskupilo od ujutro 🙂

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Šefovi momčadi nisu sigurni u učinak F1 promjena 2021.

Šefovi F1 momčadi nisu sigurni hoće li tehničke, sportske i financijske promjene na pravil…