Williams Racing F1 Team otkrio je novi izgled za svoj F1 bolid za 2019. na predstavljanju na kojem su koristili prošlogodišnji bolid, a novi glavni sponzor im je ROKit, britanska telekomunikacijska tvrtka.

Ovo je prvi puta nakon pet godina da Williams neće imati gotovo u potpunosti bijeli bolid s Martinijem kao naslovnim sponzorom.

Williams je pokazao i video u kojem se nalazi novi F1 bolid za 2019., ali čije službene fotografije još nisu dostupne i prvi puta bi ga trebali vidjeti u ponedjeljak kada počinju predsezonska testiranja u Barceloni.

Momčad je svoga novog partnera ROKiT opisala kao ‘novi telekomunikacijski brend koji nudi vrhunsku smartphone tehnologiju, performanse i dizajn po prihvatljivoj cijeni i instalira inovativne wi-fi mreže kako bi svijet učinili boljim mjestom.”

“Oduševljeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu ROKiT-u kao našem glavnom partneru za 2019. F1 sezonu i dalje,” rekla je Claire Williams.

“Dijelimo puno zajedničkih vrijednosti i ambicija, prije svega inovacije u inženjerstvu što je savršena platforma za početak odnosa.”

Williams F1 2019 new sponsor livery Rokit Williams F1 2019 new sponsor livery Rokit side front Williams F1 2019 new livery

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Najava VN SAD-a – Povratak u Texas nakon dvije godine

Formula 1 vraća se u Sjedinjene Američke Države nakon dvije godine, na stazu Circuit of th…