Momčad Williamsa potvrdila je da će i iduće godine zadržati istu vozačku postavu i iduće sezone unatoč nagađanjima da bi umjesto Georgea Russella mogao voziti Sergio Perez ili neki drugi vozač.

Iako je Williams prije promjene vlasništva najavio da će zadržati istu vozačku postavu 2021., nedavno su se pojavile glasine da bi umjesto njega mogao voziti Perez ili netko drugi.

Russell je ponavljao da je siguran u svoje vozačko mjesto, ali Williamsov F1 šef Simon Roberts nije htio potvrditi da će zadržati istu vozačku i iduće godine.

Ali uoči vikenda u Imoli Roberts je otklonio mogućnost promjene vozača za 2021.

“Vjerojatno sam izazvao konfuziju prošloga tjedna i žao mi je zbog toga,” rekao je Roberts.

“Nismo htjeli potvrditi vozačka mjesta. Ali kao što je George rekao, Claire je ranije objavila da ćemo zadržati iste vozače i ništa se nije promijenilo.”

“Ovo je naša vozačka postava za ovu godinu i za iduću godinu. Jako smo sretni s njima i veselimo se nastaviti raditi zajedno.”

Nakon Williamsove potvrde vozačke postave Perezova jedina realna mogućnost ostaje Red Bull koji je najavio da će tražiti vozača izvan svoje akademije ukoliko Albon na iduće dvije utrke ne pokaže da zaslužuje svoje mjesto.

Haas još uvijek nije objavio svoje vozače za 2021., a vjeruje se da bi jedan od njih trebao biti i vodeći vozač F2 prvenstva Mick Schumacher.

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

McLaren MP4-25 s inovativnim F-duct sustavom prodan za višemilijunski iznos

McLaren MP4-25 iz 2010. kojim su upravljali Lewis Hamilton i Jenson Button prodan je na au…